Ledig stilling

Vi trenger en Einar-klone!

Einar, han Einar. Har du møtt ham? Ikke det?

Einar er senior geodataingeniør, en ringrev i bransjen, med fantastisk mye teknisk kompetanse. Vi er ufattelig heldige som har han med på laget.

Men vi trenger mer av han. Eller som han. Eller som kan minne om han.

Geograf Digital vil øke gjengen sin enda mer, herlig!
Vi trenger en person som heter Einaro eller Einarla, som er lidenskapelig opptatt av teknologi og som har erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.

Vi kaller det ikke landmåler hos oss, men det er et landmåler-fundament vi håper du har. Om du har like mange års erfaring som Einar er ikke nødvendigvis like viktig. Eiendomslandmåling, geomatikk, ingeniørfag, kartfag, teknologifag – en liten mocktail av noe av dette hadde vi synes var greit.

Du blir en sagnomsust NavVis Operatør og få muligheten til å operere den revolusjonerende NavVis teknologien til 3D-skanninger av store eiendommer. Visste du at med NavVis teknologien kan vi digitalisere over 100,000 kvm på 24 timer? Datafangsten blir brukt til å skape interaktive og brukervennlige digitale tvillinger. For ikke å snakke om våre georadar- og landseismikk-tjenester.

Har du lyst å fortsette å nerde over laserskanninger, 3D-visualiseringer, punktskyer og seismiske lydbølger? Kom igjen, vi har veldig god kaffe. Eller te. 

Men til og med Einar trenger mer enn bare veldig god kaffe. Eller te. Og det gjør Einaro/Einarla også. 

De trenger: Konkurransedyktige lønninger – Trygge rammer – Spennende prosjekter – Korte beslutningsveier – Fleksible hverdager – Å være del av noe større: digitalisering av byggebransjen. 

Fint vi kan gi dem alt det da.

Vil du vite mer om stillingen?

Per Kverneland

Per Kverneland

Daglig leder

Ørjan Grødem

Ørjan Grødem

Salg