Om oss

Geograf Digital fjerner risiko i ditt byggeprosjekt

Geograf Digital er et teknologi- og rådgivningsfirma stasjonert på Forus, mellom Stavanger og Sandnes. 

Vi har i over 20 år levert ulike konsulenttjenester primært inn mot olje- og gassbransjen. De siste årene har vi satset hardt på omstilling, og jobber nå primært inn mot bygg- og anleggsbransjen. Samtidig ser vi at stadig flere bransjer har nytte av vår digitale tvilling. Vi har blant annet skannet kraftverk, tekniske rom, båter og avløpsstasjoner.

Ved hjelp av ny og unik teknologi har Geograf Digital som mål å fjerne risiko i et byggeprosjekt. Vi ønsker å levere data der våre kunder kan ta de beste beslutningene basert på hva vi har levert.

Medarbeidere

Våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring innen teknologi og rådgivning. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva vi kan hjelpe deg med.

Per Kverneland

Per Kverneland

Daglig leder / Styremedlem

Per er den fødte gründer og har lang erfaring med å bygge opp selskaper. Han var med å starte opp Geograf AS i 1997 og 20 år senere var det han som stiftet Geograf Digital AS. Er kjent for å ha et teknologisk fokus i sine startups.

+47 908 53 339
per@geografdigital.no

Hanne Grude Smeby

Hanne Grude Smeby

Senior geodataingeniør

Med orden og struktur i ryggmargen er det Hanne som står for det meste av prosessering hos oss. Hanne har en unik kompetanse når det kommer til tolkning og systematisering av NavVis-data, i tillegg til kvalitetskontroll på alt av modeller som leveres.

hanne@geografdigital.no

Terje Vaaland

Terje Vaaland

IT

Med sin unike IT-kompetanse er Terje Vaaland selve arkitekten bak Geograf Digital sine leveranser. Et unikum når det kommer til software, løsninger, API etc. I en IT-verden med enorme muligheter er det Terje som vurderer hvordan vi løser alle de unike prosjektene vi har.

terje@geografdigital.no

Monica Berge

Monica Berge

Senior geodataingeniør

Med sin lange erfaring innenfor fagfeltet er Monica en kjemperessurs på kontoret til Geograf Digital. Alt av arbeid i felt går via Monica, og hun styrer våre operasjoner med sin gode struktur og menneskelige evner.

monica@geografdigital.no

Ørjan Grødem

Ørjan Grødem

Salg

Ørjan er kontorets yngstemann og har sammen med daglig leder Per Kverneland ansvaret for salgsaktiviteten i selskapet. Lang erfaring innen løsningssalg, er flink med folk og står alltid til tjeneste for firmaets kunder.

+47 951 88 480
orjan@geografdigital.no

Roy MacKinnon

Roy MacKinnon

Geofysiker

Med sin kompetanse innenfor geofysikk arbeider Roy med grunnundersøkelser hos Geograf Digital. Han har erfaring med innsamling og tolkning av georadar, og har holdt i de fleste av våre prosjekter innnen landseismikk. Denne kompetansen gjør at vi i Geograf Digital kan levere komplette løsninger for våre kunder under bakken!

roy@geografdigital.no

Dorota Przybylo

Dorota Przybylo

Senior geodataingeniør

Med sin solide erfaring fra forskjellige grunnundersøkelser har Dorota ansvaret for de data Geograf Digital henter ut under bakken. Alt vi har av arbeid på georadar og seismikk går via Dorota, og den dataen hun leverer fra seg blir godt mottatt i markedet.

dorota@geografdigital.no

Darius Uzusienis

Darius Uzusienis

Senior geodataingeniør

Firmaets altmuligmann, som er med på stort sett det som gjøres av feltarbeid. Darius har lang erfaring innenfor vårt fagfelt og har kompetanse innenfor landmåling og 3D-skanning, samt utførende arbeid på grunnundersøkelser.

darius@geografdigital.no

Einar Linnestad

Einar Linnestad

Senior geodataingeniør

En ringrev som er en kjemperessurs for Geograf Digital når det kommer til innhenting av data. Har jobbet for Geograf Digital sine kunder i over 15 år, har erfaring på tvers av de ulike fagene – og er med det en svært viktig mann for firmaet.

einar@geografdigital.no

Marcin Kaluza

Marcin Kaluza

Senior geodataingeniør

Eirik Løge

Eirik Løge

Koordinator