Personvern og cookies

Revidert: 01.09.2022

Behandlingsansvarlig

Geografdigital.no eies og driftes av Geograf Digital AS via vår leverandør for utvikling, vedlikehold og drifting av nettstedet (se under). Geograf Digital AS ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på om hvordan vi samler inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Geograf Digital AS
Kanalsletta 4, 4033 Stavanger

Per Kverneland, daglig leder
Mob. 908 53 339
per@geografdigital.no

Databehandler for nettsted
Fandango Interactive AS er Geograf Digital AS sin databehandler, og er vår leverandør for utvikling, vedlikehold og drifting av nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Geograf Digital AS, Fandango Interactive AS og eventuelle underleverandører i begrensede perioder, som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Innsamling av personopplysninger
Geografdigital.no samler ikke inn konkrete personopplysninger. Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller eventuelle kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for din henvendelse og eventuelle kundeforhold.

Nettstatistikk
Dette nettstedet benytter Informasjonskapsler (cookies).

Geografdigital.no samler inn avidentifiserte/anonyme opplysninger om besøkende på nettsiden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukeren kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker cookies hovedsakelig for trafikkmåling og optimalisering av innhold og brukeropplevelse. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.

Følgende cookies er i bruk på geografdigital.no

CookieDomeneTypeVarighetBeskrivelse
_cf_bm.vimeo.comTredjepart, Funksjonell30 minSkiller mellom mennesker og boter. Nødvendig for å kunne vise video på nettsiden.
_ga.geografdigital.noFørstepart, Analytics2 årBrukes av Google Universal Analytics . Anonymiserer alle besøkende ved å tildele et vilkårlig generert nummer for å differensiere mellom anonyme brukere. Er inkludert i alle sider for å måle trafikkdata på nettstedet.
_ga_R6MNC2LTGT.geografdigital.noFørstepart, Analytics2 årBrukes av Google Analytics. Setter og beholder sesjonen.

Google Universal Analytics
Analyseverktøyet Google Analytics benyttes for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere.


Google Tag Manager

Google Tag Manager håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til tredjepartsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics) og brukes til optimalisering av nettsiden og markedsføringstjenester. Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager.


WordPress

Informasjonskapsler for visning og funksjonalitet.


Hvordan slette informasjonskapsler

De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler. Vi gjør oppmerksom på at du kan slette disse ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet.

Hvis du vil fjerne informasjonskapsler (cookies) fra datamaskinen, kan du bruke disse veiledningene:


Deling av innhold fra nettstedet

Når du deler innhold eller innlegg fra geograf.no, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres ikke hos oss.


Sosiale medier
Cookies/informasjonskapsler fra sosiale medier kan settes dersom du er logget på en eller flere sosiale medier og bruker en funksjon eller link via vår nettside som er tilknyttet en av disse tjenestene. Informasjonen kan også brukes til å gi deg relevante tilbud i sosiale medier.


Innebygd innhold fra andre nettsider

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.